Продължете към съдържанието

Условия на доставка

Работно време: Всички доставки се извършват между 7:30 и 18:00 в източно европейско стандартизирано време. В редки случаи са възможни по-ранни или по-късни доставки, но единствено след потвърждение на наш служител.

Време на доставката: Времето за доставка в рамките на гр. Шумен е до 2ч. след успешно приемане на поръчката или уточнение по телефона с наш служител.


Цена на доставката: Цената за доставка се определя автоматично на базата на избраното от Вас населено място и дата за доставка. В този смисъл правилният избор на населено място е абсолютно задължителен..

Цени на доставки за Шуменска област както следва:
– Хитрино, Н. Пазар, В. Преслав, Каспичан, Кюлевча – 15 лв.
– Мадара, Хан Крум – 10 лв.
– Мътница, Макак – 8 лв.

Доставка до други градове в региона се уточнява по телефоните написани малко по-долу.

Доставката в страната се предлага в градове, в които имаме локални магазини за цветя. Цената за доставка до други градове варира от +5.00лв. до +25.00лв. Пълна информация за градовете, до които доставяме цветя и таксите за доставка можете да получите на:
– телефон: 054/ 802 852
– GSM: 0898 545 883, 0898 588 979
Поръчки с маркирано грешно населено място ще бъдат отказвани, ако не бъде доплатена реалната такса за доставка, в случаите, когато това се налага. 
Доставките за празнични дни (Коледни празници, Свети Валентин, 8-ми март) се извършват само с предварителна заявка по телефон!!!

Данни за доставката: Навременната доставка на Вашата поръчка зависи изцяло от предоставените от Вас данни за доставка в процеса на поръчка. Ние не носим отговорност за провалена доставка в следствие на некоректно попълнени данни.


Отсъствие на получателя: В случай, че получателят отсъства от адреса за доставка, ще използваме телефона, който ни оставяте в процеса на поръчка, за да се свържем с него и да уговорим удобно време и място за доставката. В случай, че предоставеният от Вас телефон е грешен или не отговаря, ще доставим поръчката Ви на роднини или съседи на получателя, намиращи се на адреса. В краен случай, поръчката Ви може да бъде върната обратно в магазина ни, откъдето да направим повторен опит за доставка, след като установим контакт с получателя. Забележете, че след като продуктът е върнат в магазина ни, ще се наложи да заплатите допълнителни 5лв за повторна доставка. Същото се налага и за всеки следващ опит да бъде осъществена доставката. 


Липса на определен продукт: В случай, че даден продукт, нужен за коректното изготвяне на поръчката Ви, е неналичен в локалния ни магазин в момента, ще се свържем с Вас с предложение за евентуална замяна на липсващите цветя. Доставката на поръчката Ви ще бъде отложена, докато не получим Вашето одобрение или отказ.


Анонимност на доставката: Нашите куриери не знаят кой е направил поръчка и не могат да информират получателя от кого е подаръка, който изпращате. Ако желаете получателят да знае, че Вие сте организирали изненадата, моля, запишете името си в полето за пожелание за картичка.

Начини за плащане:

 • Директно през сайта – чрез използване на кредитна или дебина карта през приложението на MyPos
 • По банков път:
  Райфайзенбанк
  IBAN: BG85RZBB 91551064713319
  ЕТ ‘СКИФ-Йовка Иванова’
 • Пощенски запис или Western Union:
  град Шумен, ул.Скопие 17
  лице получател: Йовка Кирилова Иванова
 • PayPal – като преведете парите към:
  Viara_izabela@abv.bg